Tusenfryd overnatting og billetter

Hva med å kombinere en tur til Tusenfryd med overnatting sentralt i Oslo? Hos oss kan du booke leilighet  sentralt i Oslo med billetter til Tusenfryd inkludert i prisen.
Vi har leiligheter med plass til fem gjester, og alle leiligheter har privat kjøkken og bad. Det vil også være mulig å kjøpe billetter til Tusenfryd i resepsjonen.

Enten du ønsker én eller to dager i parken så har vi et tilbud som passer deg.
Finner du ikke helt det du er ute etter så kan du ta kontakt med oss med dine ønsker så skreddersyr vi en pakke til deg og ditt reisefølge.

Familietid i Oslo

Anker Apartment – Grünerløkka har leiligheter sentralt i Oslo med plass til hele familien i arealeffektive studioleiligheter. Alle rom har privat kjøkken og bad noe som passer perfekt for en familie som ønsker å oppleve Oslo og Tusenfryd.  Anker Apartment – Grünerløkka har høyt fokus på smittevernstiltak og hos oss skal du føle deg trygg.

Klikk her for å se en oversikt over våre leilighetstyper. Ikke nøl med å ta kontakt med vår bookingavdeling dersom dere har noen spørsmål.

Hvordan booke Tusenfryd overnatting og billetter på Anker Apartment – Grünerløkka?

For å booke ditt opphold hos oss kan du gå inn på denne siden  og skrive inn TUSENFRYD der det står kode. Er du usikker på hvordan du gjør dette er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår bookingavdeling enten per telefon eller e-post: aa@anker.oslo.no – Tlf. 22 99 30 00

Tusenfryd billetter

Hos oss har du to valg – du kan booke overnatting med billetter inkludert i prisen, eller du kan kjøpe billetter til Tusenfryd i resepsjonen. Tusenfryd har mange attraksjoner for hele familien og dere er garantert en fartsfylt dag.

Ta en titt på Tusenfryds egen hjemmeside for å planlegge dagen: Tusenfryd

Hvordan komme deg til Tusenfryd?

Med buss

Fra Oslo bussterminal kan dere ta busslinje 505 fra Oslo bussterminal (plattform B3) til TusenFryd.

Med buss

Avstanden fra Anker Apartment – Grünerløkka og ut til parken er ca. 22 km. . Følg forøvrig skilting for avkjøring fra E6/E18 ved Vinterbro.
Parkering koster kr 70,– pr. bil.
Har du GPS og skal legge inn adresse: Fryds vei 25, 1407 Vinterbro