Våre leiligheter

Anker Apartment Grünerløkka tilbyr et bredt utvalg av møblerte leiligheter i Oslo. Våre kompakte og praktiske ettromsleiligheter tilbyr overnatting i Oslo til deg som ønsker et rimelig og enkelt alternativ, hvor alt er inkludert. Våre større leiligheter er møblert med behagelig sofa, spiseplass og garderobeløsning, slik at lang- eller korttidsleie i Oslo føles som hjemme.

Enkelte av leilighetene har også separat soverom og køyesenger for deg som ønsker større plass, eller er på utkikk etter en leilighet du kan dele med familie og venner i Oslo. Uansett hva du er på jakt etter, så vil en av våre leiligheter være passende for deg.

Se våre leiligheter

Våre leiligheter for familie– og venner i Oslo

Planlegger du en ferie eller korttidsleie med familie eller venner i Oslo, tilbyr Anker Apartment Grünerløkka rimelig overnatting i Oslo og møblerte leiligheter. Våre leiligheter er både praktisk og komfortabelt møblert, slik at dere kan nyte ferien og alt Oslo har å tilby.

Korttidsleie i Oslo har aldri vært enklere og våre leiligheter med alt inkludert er tilpasset både familie og venner som ønsker overnatting sentralt i Oslo. Vårt fokus er at din overnatting i Oslo skal være så enkel, praktisk og rimelig som mulig.

Midlertidig bolig – Vi tilbyr korttidsleie og rimelig overnatting i Oslo

Våre møblerte leiligheter er fullt utstyrt og har alle nødvendige fasiliteter du vil trenge i en midlertidig eller lenger periode. Våre romslige leiligheter passer både for deg som pendler og trenger leilighet i korte perioder, og deg som søker etter midlertidig leilighet for lang- eller korttidsleie i Oslo.

Du kan bestille dirkete på vår hjemmeside eller ta kontakt for nærmere informasjon og et hyggelig pristilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg videre.