Tusenfryd overnatting og billetter

Hva med å kombinere en tur til Tusenfryd med overnatting sentralt i Oslo? Anker Hotel, Anker Apartment Sentrum og Anker Apartment Grünerløkka selger pakkeløsninger med overnatting og Tusenfryd billetter inkludert i prisen.

Enten du ønsker én eller to dager i parken så har vi et tilbud som passer deg.
Finner du ikke helt det du er ute etter så kan du ta kontakt med oss med dine ønsker så skreddersyr vi en pakke til deg og ditt reisefølge.

Nedenfor kan du lese mer om Anker Hotel, Anker Apartment Sentrum og Anker Apartment Grünerløkka

Anker Hotel

Anker Hotel er et moderne hotell i hjertet av Oslo. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike romløsninger, herunder enkeltrom, twin/dobbeltrom, dobbeltrom deluxe og større familierom med plass til inntil 5 personer. Det tilbys gratis wifi på hele hotellet og våre moderne hotellrom har også fasiliteter som skrivebord, flatskjerm-TV og lenestol.

Gå inn på vår hjemmeside for mer informasjon: Anker Hotel

Anker Apartment Sentrum

I nabobygget til Anker Hotel finner du Anker Apartment Sentrum. Vi har ettromsleiligheter med plass til 6 gjester – perfekt for en familie eller vennegjeng på tur! Alle leiligheter har kjøkken og privat bad. Ønsker dere hotellfrokost kan dere kjøpe dette på Anker Hotel

Les mer om vårt tilbud på vår hjemmeside: Anker Apartment Sentrum

Anker Apartment Grünerløkka

Midt på Grünerløkka, i Københavngata 10, finner du Anker Apartment Grünerløkka. Alle våre leiligheter er praktisk utstyrt med kjøkken, slik at du kan få rimelig overnatting i Oslo tilpasset ditt behov og budsjett.

Les mer om vårt tilbud på vår hjemmeside: Anker Apartment Grünerløkka