Ofte stilte spørsmål

Innsjekk gjøres etter avtale. Utsjekk er frem til kl. 11.00 på avreisedagen.

Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen og legges tilgjengelig på rommet før ankomst.

Ja, det er kjøkken på alle rom. Vi har tilgjengelig kjøkkenutstyr som kan gjøres tilgjengelig på rommet etter nærmere avtale med oss.

Ja, det er gratis wifi på alle rom og i våre fellesarealer

Innsjekk- og utsjekksrelaterte spørsmål

Vår resepsjon er åpen mellom kl. 12.00 og 15.00 alle hverdager. Bookingavdelingen er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og 16.00 alle hverdager.

Innsjekk gjøres etter avtale. Utsjekk er frem til kl. 11.00 på avreisedagen.

Innsjekk kan gjøres frem til kl. 24.00 etter avtale med oss. Dersom dere har ankomst senere enn dette tidspunktet, har vi løsninger på dette også.

Innsjekk gjøres etter avtale. Vi kan ikke alltid garantere tidlig innsjekk, men noterer og tilrettelegger dette så godt det lar seg gjøre. Vi har også et bagasjerom våre kunder er velkomne til å bruke kostnadsfritt frem til rommet er klart for innsjekk.

Dette kan ikke garanteres, men ta gjerne kontakt med bookingavdelingen dersom du ønsker å beholde rommet lenger enn kl. 11.00 på avreisedagen. Ofte kan vi tilby dette mot en ekstra kostnad.

Ja, vi har et bagasjerom som våre kunder kan benytte kostnadsfritt. Rommet er alltid låst, men siden alle våre kunder har tilgang til rommet ved behov, anbefaler vi at dere ikke oppbevarer verdisaker blant deres bagasje. Kontakt gjerne resepsjonen eller booking angående dette, så hjelper de dere videre med oppbevaring.

Reservasjonsrelaterte spørsmål

Her kan du finne mer informasjon om hvordan du finner enkleste reisevei til Anker Apartment.

Hvis du har bestilt ditt opphold via vår nettside eller direkte med oss kan du avbestille kostnadsfritt frem til 3 dager før ankomstdato. Merk at vi er tilgjengelige for salg via flere andre kanaler og avbestillingsreglene kan da variere avhengig av hvor du har bestilt ditt opphold.

Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen og vil være tilgjengelig på rommet ved ankomst.

Wifi er alltid inkludert i prisen og tilbys på både rom og i våre fellesarealer.

Ja, det er kjøkken på alle rom. Vi har tilgjengelig kjøkkenutstyr til alle kunder som har behov for dette. Dette er tilgjengelig etter avtale.

Vi har ikke frokost på Anker Apartment, men det er kjøkken på alle rom med mulighet for matlaging. Vi har en Joker butikk som er tilknyttet resepsjonen som er åpen fra kl. 07:00 – 24:00 hver dag, hele året.

Annet

Det finnes tilgjengelige parkeringsplasser utenfor Anker Apartment sin inngang og i parkeringsgarasjen i samme bygg. Parkeringsplassene disponeres og driftes av Aimo Park og billetter kjøpes på parkeringsautomat. Prisen er NOK 200 per døgn eller du kan betale per time. Det er også mulighet for langtidsavtale for parkering.

Gjester over 18 år er velkomne til å sjekke inn hos oss. Barn/unge under 18 år må sjekke inn med foresatte.

Kontaktinfo

Telefon
22 99 30 00